*MATRACE DOPRAVA ZDARMA* Košík | Přihlášení | Registrace
Zasílat novinky na email: Platba kartou Visa, Mastercard Platba Najisto
Rychlé vyhledávání
 


Již jste navštívili
  • .

Webstr » Recenze Heureka

Matrace recenze

Výpis hodnocení našeho eshopu a produktů z portálu Heureka.cz

Průměrné hodnocení je 96.68%. Hodnotilo 485 zákazníků. Zobrazujeme pouze hodnocení s vyplněným textem.

Recenze - eshop


uvozovky Super komunikace, paní zavolala, domluvila termín dodání. Bezva obchod. uvozovky

01.12.2016, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky Pro usnadnění výběru mi byl zaslán vzorník Velmi dobrý uvozovky

28.11.2016, Lada 5hvezd


uvozovky rychlost doporučuji uvozovky

22.11.2016, Josef Chmela 5hvezd


uvozovky možnost si matrace vyzkoušet Vše v naprostém pořádku, vše nám bylo srozumitelně vysvětleno a názorně předvedeno, s nákupem jsme moc spokojeni a doporučuji!!! uvozovky

21.11.2016, Anna 5hvezd


uvozovky rychlost, komunikace ze strany obchodu supr Obchod jako takový je na úrovni ale bohužel mu kazí dobré jméno dopravní společnost. I když byla zásilka odeslána druhý den, ke mě se dostala až za 5 dní. A navíc si pan přepravce určoval proč zásilku nedoručil ve stanovený čas. Já jsem ji prý odmítl což není založeno na pravdě, a pak výmluvy že je balík v Praze, potom v Brně a nakonec po domluvě náhradního termínu doručení pan řidiř mi oznámil že po 14h už je doma a nedoručuje. Zajímavý přístup společnosti. uvozovky

20.11.2016, joklad 5hvezd


uvozovky Nákup z domova Doporučuji každému . uvozovky

04.11.2016, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky Profesionalita personálu. Péče o zákazníka. Dobrá zkušenost z předchozí objednávky. Když jsem dala doporučení, dostala jsem pochvalu za dobrý tip. Opravdu ráda každému doporučím. Veliká spokojenost s vyřízením objednávky i doručením. uvozovky

03.11.2016, Miru 5hvezd


uvozovky pomoc při výběru, telefonicky za pomoci internetu, vizuálně Doporučuji všem potřebným, děkuji. uvozovky

03.11.2016, Anna Krej. 5hvezd


uvozovky ochota, vstřícnost, výborná komunikace nabízí matrace i pro nenáročné zákazníky s příznivou cenou uvozovky

25.10.2016, František 5hvezd


TOP

uvozovky Přehlednost v obchodě, mohu si objednat z pohodlí domova. Matrace jsou na stránkách velmi detailně popsané a vyobrazené.. S matracemi jsme spokojeni, mužem jen doporučit.. uvozovky

20.10.2016, Soňa 4_5hvezd


uvozovky široká nabídka zboží a skvělé ceny vřele doporučuji uvozovky

16.10.2016, Jana 5hvezd


uvozovky Super komunikace, obrovská rychlost dodávky zboží Tento obchod Všem vřele doporučuji, škoda, že takovýchto není více. Super komunikace, super doprava a hlavně dodací lhůta - to je bomba, pro mě to trvalo pouhé dva dny. Za mě jednička s hvězdičkou, maximální spokojenost. uvozovky

13.10.2016, Lukáš 5hvezd


uvozovky spolehlivost spokojenost uvozovky

10.10.2016, Ověřený zákazník 4_5hvezd


uvozovky rychlost vyřízení objednávky solidní výběr zboží Doporučuji k využití, spolehlivý obchod uvozovky

07.10.2016, fb 5hvezd


uvozovky Ochota, bezproblémovost, vstřícnost, kvalita. Doporučuji bez komentáře na 100%. uvozovky

05.10.2016, Spokojenost 5hvezd


uvozovky rychlá dodávka uvozovky

03.10.2016, lidaz 5hvezd


uvozovky levné matrace,výborná komunikace zboží dorazilo druhý den po objednání uvozovky

30.09.2016, monika 5hvezd


uvozovky Velmi pěkné věci. Vřele doporučuji zákazníkům tento obchod! uvozovky

29.09.2016, Dobromila 5hvezd


uvozovky rychlost Objednala jsem v úterý večer a ve čtvrtek dopoledne zboží dorazilo, s matrací velká spokojenost. uvozovky

25.09.2016, Kuchařová 5hvezd


TOP

uvozovky rozumná cena výběr komunikace Výborná komunikace se zákazníkem uvozovky

25.09.2016, Radyn 5hvezd


uvozovky Velmi dobré Velmi dobré uvozovky

24.09.2016, Ověřený zákazník 3_4hvezdy


uvozovky rychlost, spolehlivost, dobrá kvalita, skvělá komunikace velmi doporučuji uvozovky

23.09.2016, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky Kupovala jsem matraci nestandartních rozměrů, a v této prodejně mi vyšli vstříc, jinde byl problém a byly dražší, než standart. Matraci mám sice pouhý měsíc, ale zatím jsem spokojená. Myslím, že mohu doporučit tento obchod dalším kupujícím. uvozovky

19.09.2016, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky Solidní sortiment za solidní ceny, slušná nabídka a hlavně zboží se slušným poměrem cena/vlastnosti - nejedná se o žádné "zlatokopy", jež se snaží vyrýžovati za každou cenu, ale jde jim o spokojeného zákazníka /kéž by bylo vícero prodejců se stejným přístupem/. Navíc příjemná komunikace pro potvrzení zásilky a doupřesnění ev. dalších detailů - prostě Matrace Webstr si zákazníka hýčká a opečovává. Jinak co se týče oné matrace, zatím plná spokojenost, uvidíme po roce či 2, pak se teprve ukaží kvality výrobku. Budu v hodně blízké době pořizovati další 2 matrace a mám jasno, kam půjdu ... A pokud Vás čeká podobný nákup, řehole širokého výberu a nevíte si radu, zkuste prodejci zavolati či se podívati na prodejnu - myslím, že pak budete míti jasnou představu, co chcete, co můžete očekávati a ... a bude zřejmě spokojeni ... uvozovky

17.09.2016, Paja 5hvezd


uvozovky Bajecna a mila komunikace a rychle dodani mohu jen vrele doporucit.Velice prijemna pani ktera vyrizuje objednavku bro vyskladnily a cena taky velmi prijemna uvozovky

17.09.2016, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky velmi vstřícný přístup uvozovky

13.09.2016, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky Dobrý přehled nabízeného zboží, rychlé dodání Doporučuji uvozovky

12.09.2016, Jara 5hvezd


uvozovky Rychlost zpracování dokonce matrací na míru. Krásné webové stránky Dokonalý popis všech matrací Krásně popsané jednotlivé matrace Velmi přehledné webové stránky Ihned mi vrátili na účet částku, kterou jsem přeplatila Doporučuji tento obchod všem, kdo potřebují kvalitní a rychle dodané matrace. uvozovky

08.09.2016, Nádvorníková 4_5hvezd


uvozovky Velmi vstricny pristup. Stale jsem byla informovana o tom, v jakem stavu je ma objednavka. uvozovky

07.09.2016, Pajushkin 5hvezd


TOP

uvozovky Rychlost, komunikace a kvalita. Rozhodně doporučuji, max. spokojenost. uvozovky

01.09.2016, Tvarogová 5hvezd


uvozovky Rychlost,spolehlivost a doprava až domů. Ideální,rychlé řešení v nouzi. uvozovky

30.08.2016, Slávek 5hvezd


uvozovky Přehlednost nabídky. Mohu doporučit. uvozovky

29.08.2016, Věra Kynčlová 5hvezd


uvozovky skvělá komunikace a přehlednost stránek při zadání do vyhledávače se mi zobrazily stránky tohoto obchodu, kde jsem si bez problémů vybrala, objednala a následně mi obchodník zavolal na telefon, jestli je moje objednávka správná a upřesnili jsme si datum dodání na mé přání. Obchod mohu doporučit ostatním zákazníkům k jejich spokojenosti. uvozovky

28.08.2016, medvedice02 5hvezd


uvozovky Rychlost dodání uvozovky

24.08.2016, Ověřený zákazník 4_5hvezd


uvozovky kvalitní matrace za rozumnou cenu doporučuji uvozovky

24.08.2016, Pavla 5hvezd


uvozovky Je to rychlé a až do domu. doporučuji, skvělá služba uvozovky

19.08.2016, Laďka 4_5hvezd


uvozovky perfektni komunikace rychlost dodání top zbozi uvozovky

15.08.2016, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky Rychlost dodani, kvalitni zbozi za dobrou cenu, skvela komunikace Matrace dorazila druhy den po objednani, je pohodlna a skvele se na ni spi. Komunikace s obchodem byla skvela, jsem maximalne spokojena a vsem doporucuji na 100%. uvozovky

12.08.2016, Jaroslava 5hvezd


uvozovky výborná komunikace a ochota uvozovky

10.08.2016, milos 5hvezd


TOP

uvozovky Velmi profesionální přístup k zákazníkovi. Rychlé vyřízení objednávky. Velmi příjemné jednání. Mohu jen doporučit Určitě bych doporučila tento obchod, byla jsem se vším spokojena. uvozovky

09.08.2016, zdenka 5hvezd


uvozovky přehledná nabídka rychlé dodání kvalitní a neporušené balení doporučuji ostatním zákazníkům uvozovky

08.08.2016, Milena 5hvezd


uvozovky rychlost a spolehlivost Příjemné ceny,přehledná nabídka,rychlé dodání.Zboží bylo perfektně zabalené a nepoškozené.Navíc mi byla telefonicky zdělena novinka ve zboží které jsem si objednala ale nebylo ještě na stránkách nabídky a díky telefonickému kontaktu jsem novinku využila.Pružné jednání se zákazníkem velmi mile potěšilo. uvozovky

08.08.2016, Nováčková Magdaléna 5hvezd


uvozovky - rychlé jednání - včasné doručení Rychlé jednání, včasné doručení. Doporučuji. uvozovky

05.08.2016, Jarda 5hvezd


uvozovky Dodání bylo hned druhý den a cena za doručení na dobírku pouze 55 Kč, doprava byla zdarma, což u "kamenných" obchodů nebývá zvykem. Po naší zkušenosti můžu tento e-shop jednoznačně doporučit. uvozovky

04.08.2016, Miloš 5hvezd


uvozovky kvalita,ochota,rychlost dodání spokojenost uvozovky

03.08.2016, Věra Heráková 5hvezd


uvozovky rychlost, dobrá komunikace všem vřele doporučuji uvozovky

29.07.2016, Martina 5hvezd


uvozovky Přehled veb. stránek Jen a jen doporučuji. uvozovky

28.07.2016, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky Rychlost a dobrá komunikace Rychlost dodání a kvalitní komunikace,bezproblémový obchod uvozovky

25.07.2016, Skalka 5hvezd


uvozovky Rychlost a spolehlivost Ochota, vše OK uvozovky

24.07.2016, Eva 5hvezd


TOP

uvozovky - zboží jsme potřebovali co nejdříve - doporučuji, rychlé a vstřícné jednání uvozovky

24.07.2016, Jitka 5hvezd


uvozovky dobré ceny velký výběr rychlá komunikace, perfektní jednání, vše v pořádku a doporučuji všem ostatním uvozovky

20.07.2016, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky Vstřícnost a ochota uvozovky

18.07.2016, BCh 5hvezd


uvozovky Komunikativnost,profesionalitu Jsem velmi spokojen uvozovky

12.07.2016, Tanho 3_4hvezdy


uvozovky Rychlost,prehlednost Doporucuji. Jen zamezit uspineni znozi pri preprave uvozovky

06.07.2016, Evca 4hvezdy


uvozovky rychlé dodání dobrá komunikace dobrý obchod uvozovky

05.07.2016, Vlasta 5hvezd


uvozovky ochota, vstřícnost, na doporučení bratra.. cena.. obchod doporučím ostatním.. ochota , vstřícnost, cena.. uvozovky

04.07.2016, Jana 5hvezd


uvozovky skvělá komunikace ochota rychlost odeslání zboží doporučuji všem uvozovky

30.06.2016, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky Poradili mi s nákupem,a rychle dodáno 100 bodů Byl tám dobrý výběr. rychle vyřizeno a dodáno. ano je snimi dobré jednaní uvozovky

27.06.2016, Josef 5hvezd


uvozovky Přehlednost,skvělé ceny,kvalita,příjemná komunikace. Naprostá spokojenost,ráda zde nakoupím znovu. uvozovky

24.06.2016, mlha99 5hvezd


TOP

uvozovky Přehlednost zboží Výběr dle nabídky Perfektní komunikace Všem doporučuji. Solidní obchod za přijatelnou cenu uvozovky

22.06.2016, Vlastik 5hvezd


uvozovky Dobře poradí uvozovky

20.06.2016, Martina Królová 5hvezd


uvozovky Skvělé ceny, Rychlost doručení zboží Urcite doporucuji, Skvela komunikace a rychlost dodani :) uvozovky

20.06.2016, Ivetka 4_5hvezd


uvozovky výborná komunikace, rychlost dodání uvozovky

20.06.2016, Danča 5hvezd


uvozovky Přehledná a bohatá nabídka. Výborná komunikace se zákazníkem. Vzorné služby. uvozovky

20.06.2016, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky akce 1+1. přijatelné ceny,kvalita se ješte ukáže je to dobrý obchod,budu zde nakupovat znova uvozovky

16.06.2016, šuli 5hvezd


uvozovky super komunikace, rychlost perfektní, neváhej uvozovky

06.06.2016, JRL 5hvezd


uvozovky Pochopení potřeb zákazníka Velmi dobré jednání, dobrá kvalita zboží, pozor na dopravce, je třeba ho hlídat, aby zboží dodal včas. uvozovky

06.06.2016, Ála 3_4hvezdy


uvozovky osobní odběr doprava do domu komunikace ze strany obchodu přehledné webové stránky slevy na stránkách široký sortiment zboží výroba i atypického rozměru obchod blízko domova příjemná a přátelská obsluha v obchodě široký výběr různé druhy zboží cena zboží kvalita uvozovky

06.06.2016, Markétka 5hvezd


uvozovky Rychlost vyřízení objednávky Komunikace obchodu Přehledné internetové stránky Recenze na produkt přímo na jejich stránce aniž by to člověk musel dohledávat někde po Heurece či jinde na internetu Kvalita produktu Skvělý obchod, radost nakupovat. Kupovala jsem matraci a vybírala jsem částečně cenově,ale především podle recenzí a spokojenosti zákazníků. Obchod mě velice mile překvapil nejen rychlostí vyřízení objednávky,ale především milou komunikací, nakupuji po internetu již několik let a ještě se mi nestalo,že by mi prodejce volal, že je má objednávka vyřízena a zítra ji obdržím. Prostě radost obchodovat. Až budeme za pár měsíců shánět další matrace,ráda do tohoto internetového obchodu zase zavítám. uvozovky

24.05.2016, Ověřený zákazník 5hvezd


TOP

uvozovky rychlost, dobré ceny naprostá spokojenost uvozovky

19.05.2016, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky kvalitní zboží doporučuji uvozovky

18.05.2016, dablu 4_5hvezd


uvozovky Velký výběr včetně zobrazení Perfektní komunikace Dovoz zdarma V tomto obchodě jsem nakupovala již 4x, vždy se spokojeností. Zboží došlo v krátkém termínu po objednání. Pouze poslední zakázka došla 10.den po zaplacení(jak bylo domluveno),jednalo se o matraci mimořádných rozměrů. Zboží bylo vždy pečlivě zabaleno a dopraveno do místa určení. Perfektní komunikace s obchodem i přepravcem. uvozovky

17.05.2016, Miluše 5hvezd


uvozovky ochota, příjemné jednání, spokojenost,super uvozovky

14.05.2016, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky Rychlá dodací lhůta. Ochotné jednání. Jsem velice spokojena,tento obchod doporučuji :) uvozovky

13.05.2016, verule007 5hvezd


uvozovky Rychlost Rychlost, vstřícnost, ochota. uvozovky

09.05.2016, Nany 5hvezd


uvozovky Skvěla komunikace rychlé dodani Doporučuji. Maximální spokojenost uvozovky

08.05.2016, Zuzana 5hvezd


uvozovky Prizniva cena,fantasticka rychlost dodani. Viz pozitiva. Uz nekolikaty nakup,velka spokojenost! uvozovky

07.05.2016, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky Přehledné, dostatek informací, ochota při komunikaci. Nemá to chybu. Spolehlivý, ochotný, zcela bez problémů uvozovky

04.05.2016, Veruna 5hvezd


uvozovky - nadstandardní komunikace a vstřícnost ze strany obchodu při dodání zboží - okamžitě reagovali na objednávku a mému přání na termín a čas dodání vyhověli a nabídli ještě dřívější dodání, než jsem potřebovala uvozovky

30.04.2016, Lenka 5hvezd


TOP

uvozovky Rychlé dodání.Zdarma dovoz až domů. Po přečtení recenzí na tento obchod jsem si řekla,že to zkusím.Obchod reagoval rychle,komunikace probíhala také dobře a zásilka dorazila včas a v pořádku.Mohu s klidným svědomím tento obchod ostatním doporučit. uvozovky

29.04.2016, Maryna 5hvezd


uvozovky rychlé dodání do 2 dnů a přijatelná cena doporučuji uvozovky

28.04.2016, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky Zboží které potřebuji. Vyhovující uvozovky

24.04.2016, ZH 4_5hvezd


uvozovky rychlá dodávka zájem o zákazníka doporučuji nákup u Vás uvozovky

24.04.2016, fája 4_5hvezd


uvozovky Vše bylo super uvozovky

23.04.2016, Amba 5hvezd


uvozovky široký sortiment matrací, přiměřené ceny doporučuji uvozovky

21.04.2016, Zdena 4_5hvezd


uvozovky Dobrá cena. Kvalitní zboží. uvozovky

19.04.2016, Lenka B. 5hvezd


uvozovky rychlost,spolehlivost doporucuji uvozovky

13.04.2016, Honza 5hvezd


uvozovky RYCHLOST SUPER uvozovky

07.04.2016, Anna 5hvezd


uvozovky sortiment, cena doporučuji uvozovky

07.04.2016, PavelD 5hvezd


TOP

uvozovky rychlost profes,přistuk k zakaznikum uvozovky

06.04.2016, tian 5hvezd


uvozovky perfektní komunikace, ochota a rychlé dodání obchod doporučuji uvozovky

04.04.2016, marie 4_5hvezd


uvozovky perfektní komunikace vstřícnost dobrá cena Vřele doporučuji uvozovky

04.04.2016, Ila81 5hvezd


uvozovky Cena, dostupnost, rychlist dodani Bezproblémoví uvozovky

01.04.2016, MAŽO 3_4hvezdy


uvozovky Výborná komunikace , kvalitní zboží velký výběr. Doporučuji ! uvozovky

31.03.2016, Mailo 5hvezd


uvozovky žádná starost Nakoupila jsem pro jednoduchost objednání a dodávky až do domu. Vše proběhlo ok,komunikace mezi obchodem, rozvoz.firmou a zákazníkem sladěna,kontakt na řidiče.Ráda doporučím svým známým.Děkuji,ať se vám daří! uvozovky

31.03.2016, Zdena 5hvezd


uvozovky Výborná komunikace. Rychlé dodání zboží. Velmi kvalitní obchod, doporučuji. uvozovky

29.03.2016, Hroch 5hvezd


uvozovky Velký sortiment uvozovky

28.03.2016, Ověřený zákazník 4hvezdy


uvozovky dobré ceny široký sortiment výborná komunikace uvozovky

25.03.2016, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky Rychlost dodání Kvalita zboží Na obchod jsem narazil na Internetu náhodou. Po přečtení všemožných recenzí jsem se rozhodl vyzkoušet na vlastní kůži. Mohu reagovat jen pozitivně. Jako velké plus beru individuálního přístupu. Možnost dopravy odložit na mnou zvolený termín. uvozovky

24.03.2016, Gottwald 5hvezd


TOP

uvozovky okamžitý bezstarostný nákup náhoda ....každého věc. uvozovky

18.03.2016, Ivan Hochmann 5hvezd


uvozovky -přijatelné ceny -výborná komunikace -rozsah nabídky -celková spokojenost uvozovky

16.03.2016, Pavel 5hvezd


uvozovky rychlé dodání, kvalitní zboží uvozovky

12.03.2016, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky Dobře obednani. Obcho a kvalita v poradku. uvozovky

11.03.2016, Vit Petula 5hvezd


uvozovky respektování mého požadavku na rozměr matrace možnost výběru potahu dodací lhůta Hlavním důvodem mého rozhodnutí byla možnost stanovit vlastní rozměry matrace a možnost výběru potahu. Teprve uskutečněná dodávka, její rozbalení a instalace v posteli potvrdilo správnost mého rozhodnutí vybrat WEBSTER za dodavatele. Po týdenním užívání matrací musím konstatovat "JE TO PARÁDA! (Uživatelé jsou senioři 78/73 letí) uvozovky

05.03.2016, Jura 5hvezd


uvozovky Přehlednost, rychlost, spolehlivost Rychlé dodáná, 100% kvalita, příznívé ceny, vstřícnost. uvozovky

04.03.2016, Inka 5hvezd


uvozovky S nákupem jsem byla spokojená. Vše včetně dodání proběhlo v pořádku. E-shop doporučuji. Vše proběhlo v pořádku. uvozovky

04.03.2016, Lenka 4_5hvezd


uvozovky můžu zvolit atypické rozměry madrace dovoz v ceně madrace jsem velice spokojena uvozovky

02.03.2016, Susenka 5hvezd


uvozovky Přiměřená doba dodávky zboží Doba dodávky uvozovky

28.02.2016, zdenek 4_5hvezd


uvozovky Dobrou komunikaci V pořádku uvozovky

22.02.2016, Ověřený zákazník 5hvezd


TOP

uvozovky výborný přehled sortimentu Jsem spokojená, jen ta dodací lhůta byla delší, protože zboží nebylo skladem. S objednávkou ho zadali do výroby, ale je pravda že psali dodání do 10 dnů a to dopadlo. S matrací jsem spokojená, ležím na té tvrdší straně a je to super. Bála jsem se, že mě třeba po prvním spaní budou bolet záda, ale nebolela. Matrace je vážně luxusní, jak stojí v popisku pod zbožím. A s matrací je spokojený i můj pes, takže super uvozovky

22.02.2016, Romana D 4_5hvezd


uvozovky odborné poradenství, výborná komunikace, flexibilita Našla jsem zde vhodné matrace, navíc v akci 1+1. Ve středu večer jsem objednala, v pátek ráno byly u mne na druhém konci republiky. Doporučila jsem obchod mamince, ta si zde také vybrala. Profesionální přístup, dobré rady, za mě 1* . Mohu jen doporučit. uvozovky

21.02.2016, Lucie 5hvezd


uvozovky Pokud něco nevím, tak zavolám a zeptám se...dostanu radu Já jsem byl spokojen.... komunikace, dodání ..a hlavně doporučení uvozovky

19.02.2016, Charlie 5hvezd


uvozovky perfektní a včasná komunikace, dodržena dodací lhůta dle uvedeného rychlý kvalitní maximální spokojenost uvozovky

19.02.2016, kanovako 5hvezd


uvozovky Nízká cena,velký výběr... Rychlost dodání,příjemný personál,nízká cena zboží.... uvozovky

18.02.2016, janulla 4_5hvezd


uvozovky velký výběr produktů a kvality. výborná cena za vysokou kvalitu výrobků perfektní komunikace ano uvozovky

13.02.2016, petr 5hvezd


uvozovky Přímá komunikace se zákazníkem, jasné odpovědi na konkrétní otázky, pomoc v orientaci se zbožím, možnosti, alternativy... Vřele doporučuji. M. uvozovky

12.02.2016, Martin 5hvezd


uvozovky Cena zboží, rychlost dodání, nízké poštovné a balné a vstřícnost. Vřele doporučuju! uvozovky

10.02.2016, Hifista. 5hvezd


uvozovky velky sortyment a moznost konzultace pri pozadavcich zakaznika, dobredobremoznost vyberu a cena uvozovky

10.02.2016, lada,virag@email.cz 5hvezd


uvozovky přehled ochota je to super :) výměnu staré matrace všem doporučuji! uvozovky

09.02.2016, rambays 5hvezd


TOP

uvozovky ceny velký výběr , výborná komunikace s prodejcem , kvalita , cena . Rozhodně doporučuji uvozovky

07.02.2016, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky Skvělá komunikace se zákazníkem rychlé dodání jedny z nejpřehlednějších stránek Nemám co vytknout uvozovky

06.02.2016, Honza 5hvezd


uvozovky velký výběr příznivé ceny rychlé dodání doporučuji uvozovky

05.02.2016, Závodská 5hvezd


uvozovky Připraví jakýkoliv atypický rozměr. Spolehlivost a dodání podle slibu. uvozovky

05.02.2016, Ike 5hvezd


uvozovky spolehlivost, výborná komunikace, přizpůsobivost klientovi, pokud jde o den dodání. Není třeba se obávat, že by šlo o podrazáky, s jakými se setkáváme u některých e-shopů. Velmi vstřícný přístup obchodu i dopravců. Jsem náročná, ale v tomto případě nemám výhrady. Nakoupila jsem náhodně na základě kladných referencí. Nelituji. uvozovky

04.02.2016, zdenka 5hvezd


uvozovky Výborná komunikace, snaha vyjít vstříc. uvozovky

04.02.2016, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky Nemusím nikam chodit a nakoupím z domova. Kladně uvozovky

02.02.2016, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky Cena, rychlost dodání zboží celková spokojenost uvozovky

01.02.2016, Jana 5hvezd


uvozovky Skvela komunikace s prodejcem uvozovky

31.01.2016, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky Výborná komunikace, pomoc při výběru matrace, rychlé vyřízení a dodání zboží. Mohu jen doporučit. uvozovky

29.01.2016, Robert 5hvezd


TOP

uvozovky -výborný a přehledný popis výrobku -možnost použití rady obchodníka - bezstarostný nákup -odborná rada - doprava zdarma uvozovky

28.01.2016, Hajzerová 5hvezd


uvozovky Klasika ..... obchod s matračkama .... :) Asi dobrý, dvě matračky přišli vcelku a možná to je i ten typ, který jsem si objednal ....... :) uvozovky

23.01.2016, Maverick 5hvezd


uvozovky Cena Perfektní komunikace,doporučení typu zdravotní matrace. Žádné mazání medu kolem úst. Z matrace jsem nadšená a mohu všem doporučit to,aby nějakou korunu raději přidaly. Levné sračky vás nespasí a záruka se nerovná kvalita. uvozovky

19.01.2016, Hana 5hvezd


uvozovky - vynikající komunikace s dispečerkou i přes komplikace z mojí strany, nevídaná ochota, časové sladění, dodávka ve stanovený a předem domluvený čas jednoduše: 1* ve všech směrech uvozovky

18.01.2016, Hintenausová 5hvezd


uvozovky Dobrý výběr. Úžasně příjemné jednání a rychlost jaká se nevidí... uvozovky

13.01.2016, podar 5hvezd


uvozovky rychlost a spolehlivost Doporučuji tento obchod uvozovky

08.01.2016, Jana 5hvezd


uvozovky Vstricna komunikace a pomoc pri nakupu. Velice rychle a pruzne jednani a vyrizeni celeho nakupu. Vyborna komunikace i dorucujicim ridicem. Byli jsme velice spokojeni a doporucejeme tuto firmu i ostatnim zakaznikum. Dekujeme uvozovky

07.01.2016, Zaneta 5hvezd


uvozovky Nákup v pohodlí domova Spokojenost uvozovky

05.01.2016, Dagmar 5hvezd


uvozovky velmi kvalitní komunikace maximálně se snaží vyjít požadavkům vynikající nákup dodržení dodací lhůty skvělá komunikace doprava zdarma po Plzni uvozovky

04.01.2016, Michaela 5hvezd


uvozovky kvalita, rychlost, komunikace Vstřícnost, objednávka velmi rychle doručena. uvozovky

04.01.2016, Irena 5hvezd


TOP

uvozovky Dokonalost Dobrý nákup uvozovky

01.01.2016, ilone 5hvezd


uvozovky výborná komunikace bezproblémový nákup uvozovky

28.12.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky Mate zbozi jake si predstavuji velice moc vztrictni uvozovky

27.12.2015, Myska 5hvezd


uvozovky kvalita a rychlost dodani slushe a rychle dodani.zatim hodnotim i kvalitu dodani zbozidoporucuji dalsim zajemcum. uvozovky

27.12.2015, stanislav 5hvezd


uvozovky Velká nabídka a super ceny. Doporučuji velmi příjemná a rychlá komunikace.A hlavně velký výběr. uvozovky

26.12.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky ochota,rychlost dodání, snadný nákup doporučuji uvozovky

24.12.2015, Ivča 5hvezd


uvozovky Velký výběr zboží, snadná orientace v e-shopu, rychlost dodání. Druhý nákup v tomto obchodě - maximální spokojenost! uvozovky

23.12.2015, Zuzana 5hvezd


uvozovky perfektní služby,skvělá komunikace s obchodem a rychlost dodání Rozhodně všem doporučuji. Takto si představuji stoprocentní služby uvozovky

19.12.2015, Jarmila 5hvezd


uvozovky nemam je ještě vyskoušené je to zároveń dárek těším se na jejich použití polštáře vypadají kvalitně jednání slušné a rychlé ještě uvidíme při delším použití ukáže čas-zatím bych obchod i zboží doporučila uvozovky

18.12.2015, Jarmila 5hvezd


uvozovky rychlé doručení zboží přijatelná cena Matrace jsem koupila podle řady dobrých recenzí. Jsme spokojeni. Pouze pro mne (55 kg) není rozdíl mezi tvrdší a měkší stranou. uvozovky

17.12.2015, Dana 4_5hvezd


TOP

uvozovky široký sortiment,dobré ceny vstřícné jednání doporučuji uvozovky

30.11.2015, babča 4_5hvezd


uvozovky Rychla komunikace Vyborne uvozovky

28.11.2015, palli 5hvezd


uvozovky telefonický kontakt nezklamal uvozovky

27.11.2015, Ověřený zákazník 4_5hvezd


uvozovky Dobre akce na matrace...informovanost o zbozi od odeslani objednavky Urcite az budeme potrebovat dalsi matrace,poridim je rovnou zde.Siroky vyber a pekne ceny,dobra komunikace uvozovky

27.11.2015, Hanka 5hvezd


uvozovky Rychlost dodání, skvělá domluva kvůli obdržení zásilky i ve večerních hodinách! Skvělá komunikace s obchodem, rychlost a kvalita doručení i ve večerních hodinách uvozovky

26.11.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky dobrá komunikace a přehledné stránky Jsem spokojená,doporučuji. uvozovky

24.11.2015, Hana 5hvezd


uvozovky rychlost, přehled na stránkách cena, nikde jinde není lepší v pátek ve 23:30 objednáno v sobotu v sobotu dopoledne mi po tel. upřesnily stav obědnávky a kdy mi zboží příjde a v pondělí jsem to měl doma. Vřele doporučuji. uvozovky

23.11.2015, j.pes 5hvezd


uvozovky rychlost, skvělá komunikace uvozovky

23.11.2015, koniv 5hvezd


uvozovky rychlost dodání zboží(po zadání objednávky do 15 minut telefonický kontakt prodejce o dodání zboží na druhý den) uvozovky

22.11.2015, mareceg 4_5hvezd


uvozovky možnost atypických rozměrů matrací Protože je možné požadovat atypické rozměry matrací. Dodací lhůta je v těchto případech přiměřená. uvozovky

21.11.2015, Mirek 2 4_5hvezd


TOP

uvozovky Rychlost dodání. Doporučuji tento obchod. Byl jsem příjemně překvapený, s jakou rychlostí byla moje objednávka vyřízena. Kvalitu matrace si zatím neodvažuji hodnotit, neb jí mám krátce. uvozovky

15.11.2015, Jindřich Svoboda 5hvezd


uvozovky ochota,rychlost ochota,rychlost-prostě perfektní uvozovky

13.11.2015, joma 5hvezd


uvozovky Mnoho variant rozměrů matrací Objednávka z domova Byla jsem mile překvapena rychlostí vyřízení objednávky uvozovky

12.11.2015, Lenka 5hvezd


uvozovky Rychlost nákupu, vstřícnost při dotazech po dobré první zkušenosti jsem znovu oslovila tentýž obchod Doporučuji všem uvozovky

10.11.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky Velmi dobrá nabídka, výborná kominukiace se zákazníkem, jsem spokojená. DOporučuji tento obchod. uvozovky

10.11.2015, Anna K. 5hvezd


uvozovky Rychlá a dobrá komunikace spokojenost uvozovky

09.11.2015, Mixik 5hvezd


uvozovky kvalitní zboží určitě bez problému uvozovky

08.11.2015, Oldřiška 5hvezd


uvozovky přehlednost velký sortiment rychlost dodání uvozovky

05.11.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky Rychlost. Pohodlí z domova. Doporučuji. Jsem spokojen. uvozovky

03.11.2015, Jarda 5hvezd


uvozovky kvalita , komunikace , rychlost dodání S matracemi je doma velká spokojenost. Po dlouhé době opět spokojeně vyspaná celá rodina. uvozovky

02.11.2015, Loudis 4_5hvezd


TOP

uvozovky Rychlost dopravy, cena, kvalita. uvozovky

02.11.2015, Bára 5hvezd


uvozovky Velký výběr s přehledným popisem včetně vyobrazení Výborná komunikace Doprava zdarma Rychlé vyřízení objednávky Velký výběr sortimentu. V tomto obchodu jsem nakupovala již třikrát. Vždy výborná rychlá komunikace a to krátce od odeslání objednávky až do vyexpedování zboží. Doprava zdarma až na místo. Matrace perfaktně zabalené. Všem tento obchod vřele doporučuji a věřím, že budete také velice spokojeni. uvozovky

01.11.2015, Miluše 5hvezd


uvozovky Možnost všech rozměrů matrací Naprosto skvělý obchod. Úžasná komunikace se zákazníkem. Všem vřele tento obchod doporučuji. uvozovky

28.10.2015, veronika 5hvezd


uvozovky doprava zdarma až domů rychlost, včasnost ochota uvozovky

26.10.2015, Yvona J. 5hvezd


uvozovky rychlost Zboží jsem objednávala ve čtvrtek večer, již v pátek dopoledne mě obchod kontaktoval a domlouvali jsme, v kterou dobu v pondělí mi mají zboží doručit. Vše bylo rychlé a se zbožím jsem velmi spokojená. Jestliže budu v budoucnu ještě potřebovat nějaké zboží z tohoto sortimentu, určitě se opět obrátím na tento obchod. uvozovky

21.10.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky byl mě doporučen perfektní komunikace s obchodem Jistě bych ho doporučil a už jsem tak i udělal. Dobrý profesionální přístup k zákazníkovi na kterém opravdu jim záleží. uvozovky

17.10.2015, Hudeček 5hvezd


uvozovky dodávka zboží až do domu doporučuji uvozovky

15.10.2015, Irena Ř. 5hvezd


uvozovky Skvělá komunikace,přehlednost stránek,rychost dodání. Jsem ráda,že jsem si vybrala tento obchod,protože mu není co vytknout-zboží dodáno rychle,v pořádku a na matraci se velice pohodlně spí.Doporučuji,jsem spokojená. uvozovky

15.10.2015, Eva 5hvezd


uvozovky rychlost a kvalita doporučuji uvozovky

13.10.2015, Milovnice spánku 4_5hvezd


uvozovky Solidní a vstřícné jednání Nejvíce mi vyhovovalo Při telefonickém jednání jsem se setkal s ochotou i radou Doporučuji nakoupit v tomto obchodě, skvělé podmínky, rady i dodání. uvozovky

06.10.2015, Cowley 5hvezd


TOP

uvozovky velký výběr zboží doporučuji uvozovky

06.10.2015, Hana 5hvezd


uvozovky Kvalitní zboží za skvěle ceny skvělá komunikace i zpětná vazba,dodání rychlé,vše v pořádku a krásné ceny uvozovky

04.10.2015, jeynna 5hvezd


uvozovky odborné vysvětlení a popis výrobků rychlost jednání rychlost dopravy matrací jen ty nejlepší zkušenosti s jednáním a přístupem k zákazníkovi váš obchod budu určitě doporučovat /už se stalo/ uvozovky

30.09.2015, kanonyrek 5hvezd


uvozovky Rychlé a vstřícné jednání Přehledná nabídka sortimentu,rychlá reakce na objednávku pro zákazníka.Nabídka slev. Na obchod jsem narazila náhodou a vůbec nelituji. Moje doporučení pro ostatní je velké ANO. Děkuji. uvozovky

30.09.2015, Naďa 5hvezd


uvozovky Slevy, rychlost dodání. Nezbývá jen doporučit. uvozovky

28.09.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky Přehledný výběr a levný nákup Pohodlný, kvalitní a spolehlivý nákup. uvozovky

27.09.2015, Roman Mašek 5hvezd


uvozovky přehlednost stránek široký sortiment určitě bych se obrátila při příštím nákupu na tento obchod pro výše uvedené body uvozovky

26.09.2015, Marie 4_5hvezd


uvozovky Perfektní rychlá komunikace, po objednávce do hodiny telefonát, ujasnění požadavků a vyexpedování zboží. Maximální spokojenost a e-shopu přeji hodně spokojených zákazníků. Takový přístup k zákazníkovi se dnes už až tak moc nevidí. Díky za matrace, splnily mé očekávání!. jednoznačně výborná komunikace a rychlost dodání uvozovky

22.09.2015, Monika 5hvezd


uvozovky rychlá dodávka zboží osobní a vstřícné jednání ze strany prodejce 100% spokojenost s výběrem matrace příznivá cena Budu-li objednávat matraci pro rodinné příslušníky, opět se obrátím na tento obchod. uvozovky

20.09.2015, nina 5hvezd


uvozovky Cenu a poradenství Vřele doporučuji. Zboží by bylo dodáno hned druhý den po objednávce, tj 10.9. Termín 14.9 byl na mé výslovné přání. uvozovky

20.09.2015, Josef Lukačocvič 4_5hvezd


TOP

uvozovky Česká rodinná firma výběr kvalitních produktů za přijatelné ceny nejrychlejší dodání bezvadná komunikace S matrací Medline Duo v potahu Aloe Vera 90×200 i polštářkem Ergolux visco jsem velmi spokojená, nádherné,antibakteriální potahy, bezvadně ušité a hlavně, krásně se v nich spí,díky moc. uvozovky

18.09.2015, Marie 5hvezd


uvozovky rychle dodani spokojenost uvozovky

17.09.2015, mila 5hvezd


uvozovky Kvalitní zboží za příjatelné ceny, výhodné slevové akce. Obchod jsem našla náhodně na netu, Výborná komunikace, rychlé a spolehlivé jednání, mohu všem doporučit. uvozovky

17.09.2015, JK 4_5hvezd


uvozovky Skvělá komunikace uvozovky

16.09.2015, naty26 5hvezd


uvozovky Mám atyp. rozměr matrací a zde není problém takový chránič matrací nechat zhotovit. V tomto obchodě jsem nakoupila proto, že jsem potřebovala atyp. rozměr chrániče matrací. Jelikož jsem si nevěděla rady s potahovou látkou, volala jsem na informace a bylo mi dobře poraděno. Až dnes to oceňuji. Tento obchod jsem již dokonce doporučila. S výrobkem jsem velice spokojená a pokud bych sama ještě něco potřebovala, neměnila bych výrobce. Děkuji. uvozovky

12.09.2015, Hana 4_5hvezd


uvozovky Super komunikace. uvozovky

11.09.2015, Věra 5hvezd


uvozovky Rychlost Náhoda uvozovky

10.09.2015, Fil 5hvezd


uvozovky Dobrá cena i dodací lhůta. S matrací jsem spokojena. uvozovky

08.09.2015, Jana 4_5hvezd


uvozovky Kvalitní zboží za dobrou cenu. uvozovky

07.09.2015, Ověřený zákazník 4_5hvezd


uvozovky je ok je ok uvozovky

07.09.2015, Zuzana Bombelaiová 5hvezd


TOP

uvozovky Skvêlá komunikace se zakazníkem. Dostatek informací. Hovor s příjemnou paní Všem doporučuji tohoto prodejce. Komunikace byla na vysoké úrovni. Zboží je kvalitní - odpovídá popisu na webu. uvozovky

07.09.2015, p.k. 5hvezd


uvozovky přehlednost doporučuji uvozovky

31.08.2015, jimiller 5hvezd


uvozovky Cena + kvalita Doporučujeme uvozovky

31.08.2015, Pavel 5hvezd


uvozovky Vysvětlení + rada prodávající, doprava až domů. Jsem spokojena. uvozovky

23.08.2015, Jitka 5hvezd


uvozovky Rychlost, výborná komunikace, vstřícnost Super rychlá komunikace i dodávka. Doporučuji. Matrace i ochranné potahy splňují očekávání. uvozovky

21.08.2015, Ověřený zákazník 4_5hvezd


uvozovky Rychlost, spolehlivost, kvalita Rozhodně doporučuji uvozovky

21.08.2015, twoangels 5hvezd


uvozovky snad kvalita,rychlost,ochota mohu všem doporučit,já jsem spokojená s příjemným personálem i dovozem až domů rychle. uvozovky

19.08.2015, Dagmar 5hvezd


uvozovky komunikace, rychlost, naprostá spokojenost spokojenost, doporučuji uvozovky

18.08.2015, Kateřina Stránská 5hvezd


uvozovky 1.Výhoda doručení až do bytu. Doporučuji tento obchod i dalším zákazníkům. uvozovky

14.08.2015, Vojtěch 5hvezd


uvozovky Pohotovost a ochotu Doufám, že tato matrace pár let vydrží -těch"pár let" jsem myslel obrazně. uvozovky

14.08.2015, Svozil 5hvezd


TOP

uvozovky rychlost V pondělí jsem objednala a ve středu bylo zboží doma :-) uvozovky

11.08.2015, Iva (Praha-východ) 5hvezd


uvozovky Informovanost se zákazníkem a možná dohoda o dodání zboží tak jak to vyhovuje zákazníkovi. Doporučila bych u Vás nakupovat. uvozovky

10.08.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky perfektní domluva ohledně dodání zboží uvozovky

03.08.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky rychlost, množství zboží skladem uvozovky

03.08.2015, Jarda 5hvezd


uvozovky možnost objednání z domova vřele doporučuji uvozovky

02.08.2015, rambo 4_5hvezd


uvozovky rychlost dodání pohoda uvozovky

02.08.2015, skopik 5hvezd


uvozovky Rychlost, kvalita, dobrá cena souhlasí uvozovky

30.07.2015, Predy75 5hvezd


uvozovky Rychlost, vstřícnost, přehlednost stránek, osobní odběr, matrace ihned k použití (nekomprimovaná) uvozovky

29.07.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky Komunikace,ochota Super,priste zase zde uvozovky

28.07.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky skvele jednani, rychle dodani, dobre ceny, akce uvozovky

28.07.2015, V. Pokorna 5hvezd


TOP

uvozovky rychlost mužu jen doporucit uvozovky

26.07.2015, rohlik 5hvezd


uvozovky Velice příjemné jednání zaměstanců Velice zdvořilé vystupování zaměstnanců Rychlé dodání Skvělá kvalita výrobků Bezkonkurenční cena Rychlost dodání Cena Kvalita Veliký výběr uvozovky

25.07.2015, Alena 5hvezd


uvozovky Výborná komunikace a možnost individuální objednávky 2x jsem nakoupil, 2x naprosto spokojen a hlavně se na matraci výborně spí, vybral jsem tu nejvyšší tvrdost a je to opravdu pohoda uvozovky

24.07.2015, Jarda Mladá Boleslav 5hvezd


uvozovky výhoda je že si zboží vyberu na internetu a je mi v krátké lhůtě přivezeno bez poštovného až domů perfektní uvozovky

22.07.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky Využila jsem výhodné cenové nabídky pro zakoupení zboží. Nákup v obchodě a komunikace v pořádku. Obchod by měl vyžadovat od dopravce dohodnuté a zaplacené podmínky dodání zboží. uvozovky

22.07.2015, Simona 4hvezdy


uvozovky rychlost,komunikace,ochota rozhodně doporučuji uvozovky

20.07.2015, Káča 4_5hvezd


uvozovky Je to skvele nakup z domova jeďen den zbozi dodane hned druhy den zadne behani a schaneni Vyzkousejte kazdy je to rychle a pohodlne uvozovky

19.07.2015, alena 5hvezd


uvozovky Rychlost V každém případě obchod doporučuji. uvozovky

14.07.2015, Fanda 5hvezd


uvozovky výběr matrací a rozměrů komunikace rychlost dobrá nabídka,měla jsem rychle objednáno z obchodu okamžitá reakce,telefonický dotaz na dodání dodali jak slíbili se zbožím jsme zatím spokojeni uvozovky

13.07.2015, cinamon 4hvezdy


uvozovky skvela komunikace zbozi dorazilo hned druhy den, dorazil mi vsak jiny typ, k zamene zbozi doslo pravdepodobne prehmatem pri expedici zbozi. Zbozi jsem se rozhodl si ponechat a pozadal jsem obchod o novou fakturu a navraceni preplatku. Obchod na mou pripominku a zadost reagoval velmi rychle, poslal obratem novou fakturu a preplatek dorazil na muj ucet hned nasledujici den + jako odskodne mi vratili i castku za dopravu. Celkove jsem tedy velmi spokojen a obchod mohu jen doporucit. uvozovky

12.07.2015, Dusan 5hvezd


TOP

uvozovky Velmi dobrá komunikace se zákazníkem. Obchod doporučuji. uvozovky

10.07.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky možnost atypických výrobků osobní zkušenost velmi dobrá krátké dodací lhůty uvozovky

09.07.2015, Jana 5hvezd


uvozovky kvalita objednaného zboží a rychlost dodání s vybraným zbožím (matracemi) jsem spokojena a rovněž tak termínem dodání (do tří dnů) - tudíž doporučuji uvozovky

08.07.2015, Helena Smolíková 4_5hvezd


uvozovky nákup z pohodlí domova s obchodem jsem velmi spokojena uvozovky

08.07.2015, Bronislava 5hvezd


uvozovky dobrá komunikace, surerrychlé dodání jednoduchost, rychlost, super jednání uvozovky

05.07.2015, Jarda 5hvezd


uvozovky Přehlednost a popis u zboží,ceny,rychlost dodání,jako bonus dopravu zdarma. Všem doporučuji uvozovky

03.07.2015, Hana 5hvezd


uvozovky - přehledné stránky - velmi pozitivní ceny oproti konkurenci - příjemní a ochotní pracovníci - rychlá dodací lhůta - kvalitní zboží, matrace je podle našich představ a za perfektní cenu, příjemná a milá komunikace s personálem, překvapivě velmi rychlé dodání zboží, určitě všem doporučuji a ráda se vrátím k dalšímu nákupu. uvozovky

01.07.2015, jenyna 5hvezd


uvozovky Velký výběr rozměrů, možnost objednat atip. Seriózní jednání, dobrá komunikace. Nemám žádný důvod si na něco stěžovat. uvozovky

29.06.2015, Majka 5hvezd


uvozovky Osobní kontakt a upozornění na silnější či slabší kvalitativní vlastnosti objednaného zboží. uvozovky

27.06.2015, Dagmar 5hvezd


uvozovky Nemusím nikde nic shánět. Lze si přehledně vybrat. uvozovky

26.06.2015, joss 5hvezd


TOP

uvozovky Velmi ochotní, snaží se vyhovět, rozumné ceny. Všem doporučuji. uvozovky

26.06.2015, Jirka 5hvezd


uvozovky vynikající komunikace, vstřícnost dobrá komunikace, dostatečný výběr zboží uvozovky

26.06.2015, Eva Hypšová 5hvezd


uvozovky perfektní komunikace, rychlé doručení uvozovky

26.06.2015, Petra 5hvezd


uvozovky vyrábí i ne úplně standardní rozměry matrací obchod doporučuji uvozovky

25.06.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky Široká nabídka zboží, přijatelné ceny Matrace i rošt odpovídají popisu. Zboží bylo na objednávku, avšak i tak dorazilo dříve než jsem čekala. Matrace byla důkladně zabalena. uvozovky

20.06.2015, kkatulka 5hvezd


uvozovky Rychlost, kvalita zboží. uvozovky

19.06.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky Kvalita, nízká cena, rychlost dodání Nakoupíte z pohodlí domova uvozovky

19.06.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky vstřícné jednání doporučuji uvozovky

17.06.2015, Evík 5hvezd


uvozovky Velmi příjemě se na matracích leží a spi. Všem moc doporučují nakupovát ve vašem obchodě. uvozovky

15.06.2015, zigi52 5hvezd


uvozovky kvalita, cena, termín dodání kvalita, cena, termín dodání, osobní přístup zaměstnanců. Jsem spokojen uvozovky

11.06.2015, krček 5hvezd


TOP

uvozovky Úžasná komunikace - po objednávce hned telefonicky domluveno dodání následující den. Ověřili si, že se mi to hodí. Velká rychlost. Jinak výborné ceny a matrace opravdu kvalitní, odpovídají technickým parametrům dle internetu, mohu doporučit. Spí se na nich výborně, jak ostatně potvrdili i recence u zboží. Jsem s tímto obchodem namíru spokojena - rychlé dodání, výborné kvalitní zboží, velmi dobrá cena a ochota zaměstnanců (skvělá komunikace). uvozovky

08.06.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky rychlost dodání dobrá komunikace cena doporučuji uvozovky

05.06.2015, Ala 5hvezd


uvozovky přehlednost, ochota, rychlost, kvalita moc příjemné nakupování uvozovky

02.06.2015, Štěpán 5hvezd


uvozovky Rychlá, kvalitni a příjemná komunikace uvozovky

01.06.2015, lada 5hvezd


uvozovky atypické rozměry rychlost dodání spolehlivost ,rychlost uvozovky

29.05.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky Brzke dodani Levna matrace na trhu.Skusenosti s obchodem nemame.Doporucil bych.Rychlost a snad i kvalita- uvozovky

28.05.2015, Vit Petula 5hvezd


uvozovky rychlé jednání a domluva po telefonu a dodací lhůta chtěla jsem matraci pro dceru a ta je s ní velice spokojená, doporučuji tento obchod ,zboží je ve výborné kvalitě uvozovky

26.05.2015, zuzanasulimanova 4_5hvezd


uvozovky lehký výběr kvalitní zboží , snadná orientace na stránkách uvozovky

25.05.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky Rychle vyřizují a rychle dodávají,takže v pořádku. Zboží bylo vyrobeno na zakázku na míru námi požadovanou velmi rychle. Dopraveno ale bylo v hrozně špinavém obalu,jako by se válelo v blátě,obal byl proříznutý cca 20 cm a poškozený a špinavý byl v tomto místě i potah matrace. Řidič rychle odjel,takže jsme to zjistili až když už byl pryč.Matrace nebyla právě nejlevnější,takže nás to dost naštvalo. uvozovky

24.05.2015, Irena 3_4hvezdy


uvozovky Rychlost, vstřícnost, osobní jednání a široký sortiment skladem za velice příznivé ceny, které nejsou na úkor kvality. Mohu jenom vřele doporučit. uvozovky

24.05.2015, Zdenka Čapková 5hvezd


TOP

uvozovky Doprava matrací zdarma. Rychlé dodání. Kvalita za super cenu. uvozovky

22.05.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky dopravu zdarma, dobrý popis zboží a rychlá reakce spolehlivý nákup bez kulišáren uvozovky

20.05.2015, mj 5hvezd


uvozovky spolehlivost,kvalitu ,profesionalitu a ochotu vřele doporučuji matrace jsou super uvozovky

20.05.2015, Veronika Dudičová 5hvezd


uvozovky Výborna orientace na strankach, pečlivé a vypovídající informace, příjemna komunikace, výborné ceny, skvěla kvalita. Vřele doporučuji, poměr cena x kvalita je v podstatě neprekonatelny! uvozovky

19.05.2015, Kateřina V. 5hvezd


uvozovky Jako prioritní výhodu považuji to, že mají matace 100*200. Takový rozměr se v podstatě nedá sehnat a pokud se člověk podívá téměř kamkoliv, tak mají max 90*200. Jinak rychlost dodávky i komunikace byla na jedničku. Ze strany obchodu proaktivní. Matrace je oboustranná, kdy z jedné strany je měkčí a z druhé tvrdší popsané to není, ale na poleh je to znatelné. Zboží přišlo kvalitně zabalené. Mohu obchod jenom doporučit. uvozovky

18.05.2015, Radek 5hvezd


uvozovky velký výběr zboží kvalita za dobrou cenu dobrá komunikace se zákazníkem rychlé dodání nízké ceny uvozovky

15.05.2015, Katka 5hvezd


uvozovky velký výběr výborné ceny výborná komunikace superrychlé dodání Velká spokojenost uvozovky

14.05.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky Skvělá komunikace a poradenství,obchod vyšel vstříc mojim potřebám. Ráda nakupuji české výrobky a tento obchod je nabízí. Pracovnice obchodu mi sama zavolala, zda jsem si správně vyhodnotila výběr zboží. Po našem rozhovoru jsem usoudila, že zboží jsem vybrala nevhodně. Poradila mi nějaké změny a jsem ráda, že mě oslovila. Tento obchod a jeho přístup k zákazníkům ráda doporučím každému. uvozovky

12.05.2015, miri 5hvezd


uvozovky rychlost spolehlivost a hlavně kvalita zboží Naprosto perfektní domluva a spolupráce. Jen dopravce by příště mohl napsat zhruba očekávaný příjezd.I přesto doporučuji uvozovky

11.05.2015, Lukáš 5hvezd


uvozovky Rychlost dodání Super uvozovky

11.05.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


TOP

uvozovky - cena - kvalita - rychlost dodání uvozovky

07.05.2015, Danny 5hvezd


uvozovky Super paní po telefonu ,milá poradí,prostě paní na svém místě,ještě jednou děkuji uvozovky

06.05.2015, motyka 4_5hvezd


uvozovky přehled v nabídce rychlé jednání a operativnost k přání zákazníka akční cena viz odst. výhod obchodu uvozovky

05.05.2015, Tom 5hvezd


uvozovky Rychlost dodání a slušná cena. Mohu doporučit. uvozovky

05.05.2015, Josef 5hvezd


uvozovky rychlá doprava zboží doporučila bych obchod ostatním uvozovky

04.05.2015, vera 3_4hvezdy


uvozovky široký sortiment slušná cena rychlost dodání - zboží bylo objednáno ve čtvrtek pozdě odpoledne, v pondělí v poledne převzato netřeba komentáře - doporučuji uvozovky

04.05.2015, Bedřich 4_5hvezd


uvozovky rychlé a nemusím nikam chodit doporučuji...funguje to uvozovky

01.05.2015, ila 5hvezd


uvozovky rychlost, výborná komunikace doporučuji všem uvozovky

29.04.2015, borupet 5hvezd


uvozovky Komunikace se zákazníkem,super přístup a férové jednání uvozovky

29.04.2015, Ginda 5hvezd


uvozovky rychlost, perfektní komunikace, dobrá cena, kvalita nákupu spokojený zákazník uvozovky

29.04.2015, Václav 5hvezd


TOP

uvozovky vstřícnost,skvělá domluva,ochota,rychlost dodání obchod jsem oslovila na základě reklamy v rádiu obchod je v místě bydliště a podle webových stránek se mi zamlouval s jednáním,doručením zboží a kvalitou jsem spokojena doporučuji všem uvozovky

28.04.2015, Dáda 5hvezd


uvozovky přehled nabídky popis matrací bohatý výběr slevové akce možnost vybrat si i atypický rozměr jsem velmi spokojená rozhodně tento obchod doporučím ostatním uvozovky

24.04.2015, Zuzana Osp. 4_5hvezd


uvozovky rychlost profesionální přístup doprava zdarma doporučuji uvozovky

23.04.2015, Kubásek 5hvezd


uvozovky rychlé a kvalitní jednání všeobecná spokojenost uvozovky

23.04.2015, Dagmar 5hvezd


uvozovky Rychlost doručení a dobré ceny Skvělá a rychlá komunikace, doručení do druhého dne. Zboží přesně dle popisu a za nízké ceny. uvozovky

23.04.2015, Petra 5hvezd


uvozovky Pro svou vytíženost si vyberu zboží na internetu a vyberu si kvalitu a cenu pro mne nejlepší. Tento obchod má velký výběr zboží a dobré ceny. Doporučuji všem kdo chce rychlé a kvalitní jednání od této spolehlivé firmy. uvozovky

21.04.2015, mery 5hvezd


uvozovky rychlost spolehlivost uvozovky

21.04.2015, Jarka 5hvezd


uvozovky rychlost.ochota uvozovky

20.04.2015, ejima 5hvezd


uvozovky Spolehlivost a pravdivost co se tyče určitého vyrobku ja jsem maximalně spokojena protože jinde v obchodě za tuhle cenu za dvě madračky pořídím jen jednu matraci a ja jsem za tu cenu koupila dvě kdybych se měla zase rozhodovat tak určitě zvolím nakup z tohoto obchodu :) Určitě zde můžete nakupovat a pohodlně vam to dorazí domu ja jsem měla matrace na druhý den doma uvozovky

20.04.2015, Bet 5hvezd


uvozovky Dobrá cena matrace. Doprava zdarma. Vstřícnost. uvozovky

20.04.2015, momova 5hvezd


TOP

uvozovky Slušná cena bez dopravy. Jsem spokojená, doporučuji. uvozovky

18.04.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky přehlednost, cena ochota prodavačů ochota a vstřícnost dopravy . řidič byl velmi ochotný a milý doporučuji každému tento obchod, pokud bych ještě něco z jejich sortimentu potřebovala, nakupuji pouze zde! uvozovky

18.04.2015, Blanka 5hvezd


uvozovky vše je přehledné velmi spokojený uvozovky

17.04.2015, Jirka 5hvezd


uvozovky přehledné webové stránky, dobře popsané vlastnosti zboží, lze bez obav nakupovat z domova uvozovky

17.04.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky Ok uvozovky

17.04.2015, psena 5hvezd


uvozovky Výborná domluva, matrace jsme chtěli nestandardní, nebyl žádný problém. Paní velice milá. Obchod mohu jen doporučit. uvozovky

16.04.2015, Beranová 5hvezd


uvozovky spolehlivost vřele doporučuji uvozovky

13.04.2015, Vendula Lichtenbergová 5hvezd


uvozovky rychlost, brilantní komunikace, výhodná cena radost zde nakupovat uvozovky

12.04.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky Dobrá informovanost na stránkách Velmi příjemné ústní jednání telefonicky Péče o klienta až do předání zásilky Doporučuji, byla jsem spokojena uvozovky

12.04.2015, Helena 4_5hvezd


uvozovky Přehledné stránky, snadné výpočty ceny, ceny slušné a navíc byla doprava zdarma. Veliká spokojenost. Veliká spokojenost. uvozovky

10.04.2015, sovicka 5hvezd


TOP

uvozovky Bydlíme na vesnici, je pro nás výhodné nechat si zboží dovézt až do domu. Poštovné jste neúčtovali, takže jsme ani nemuseli přemýšlet, jestli benzin za dojezd do nejbližší civilizace anebo takto. Spolehlivé služby, seriózní jednání, rychlý dovoz. uvozovky

10.04.2015, Milena 5hvezd


uvozovky Rychlost S nakupem jsem byla velice spokojena uvozovky

07.04.2015, delfina 4_5hvezd


uvozovky Ceny Sortiment Doprava Vřele doporučuji uvozovky

05.04.2015, vencan 5hvezd


uvozovky ryclost,kvalita spokojen. uvozovky

04.04.2015, roman 4hvezdy


uvozovky Rychlost vyřízení objednávky Komunikace se zákazníkem Má zkušenost s obchodem je velmi pozitivní. Ihned po obdržení platby mi zavolali a oznámili, že posílají zboží, které mi přišlo na druhý den. Takže můžu tento obchod jen doporučit! uvozovky

04.04.2015, hapi 5hvezd


uvozovky Kvalitu a rychle dodani. Jsem spokojena. Byl mi vas obchod doporucen. Syn ma po operaci patere a matrace mu vyhovuje, je spokojeny a tim padem i ja. Doporucuji nakup ve vasem obchode, pro kvalitu a rychle doruceni. uvozovky

01.04.2015, Viskupova 5hvezd


uvozovky Akce 1+1, doprava zdarma uvozovky

01.04.2015, Niki 5hvezd


uvozovky Prijemna komunikace a velmi rychle dodani. uvozovky

31.03.2015, monika 5hvezd


uvozovky cena kvalita rychlost dodání byl to můj první nákup a jsem spokojena obchod doporučuji - široký výběr, cena a rychlost doručení uvozovky

31.03.2015, kkjjhh 5hvezd


uvozovky pohodlný nákup dobrý popis zboží!!! Vzhledem ke kvalitnímu popisu zboží vím přesně co objednávám a je minimalizováno riziko že obdržím ne přesně to co chci koupit. uvozovky

29.03.2015, tofin 5hvezd


TOP

uvozovky Dobré ceny,rychlé zpracování objednávky,perfektní komunikace s obchodníkem. Po všech stránkách jsem s tímto obchodem spokojen.Ovšem zatím jsem nic nereklamoval.Doufám že ani nebudu muset. uvozovky

28.03.2015, Gorgos 5hvezd


uvozovky rychlost, výborné jednání doporučuji všem! TOP obchod! uvozovky

27.03.2015, pájina 5hvezd


uvozovky doprava zdarma super cena dodání do druhého dne Vše proběhlo v pořádku, komunikace s obchodem bezproblémová, matrace vyhovující, vzhled přesně jako na uvedeném obrázku, oceňuji hlavně dopravu zboží zdarma a dodání do druhého dne...Jediný problém byl s časem dovozu zboží - žádala jsem výslovně o dodání v době od 15,30 a řidič přijel již kolem poledne...Naštěstí jsem stihla odskočit ze zaměstnaní a zboží si převzít dříve. uvozovky

27.03.2015, Lenka 5hvezd


uvozovky cena super uvozovky

24.03.2015, vasabus14 5hvezd


uvozovky Rychlost dodani Komunikace se zakaznikem po objednani Prehlednost obchodu Obchod rozhodne doporucuji..! uvozovky

23.03.2015, Ověřený zákazník 4_5hvezd


uvozovky rychlost a ochotu dohody po objednávce ihned telefonicky kontaktovali a upřesnili objednávku,ujasnili jsme si možnosti případného vrácení nebo výměny zboží,které nebylo třeba uvozovky

23.03.2015, Jana 5hvezd


uvozovky Komunikace a ochota směr k zákazníkovi Maximální spokojenost, již 4 nákupy absolvovane uvozovky

22.03.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky kvalita cena rychlé jednání ochota Jako první mne zaujaly ceny,pak krátká dodací lhůta a v neposlední řadě i doprava zdarma. Tento obchod bych doporučovala ostatním ,pro krátkou dodací lhůtu dodání zboží,pro dopravu zdarma a vstřícné a rychlé jednání. uvozovky

21.03.2015, spokojená zákaznice Líba 5hvezd


uvozovky Přehlednost,komunikace Matrace jiné bary pěn než na stránkách obchodu to docela mate docela bych si myslel že je to jiný výrobek. uvozovky

20.03.2015, Tomáš 5hvezd


uvozovky výhodná slevová akce uvozovky

20.03.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


TOP

uvozovky nerada beham po kamennych obchodoch,preto volim internet.tu maju siroku ponuku roznych sirok,dlzok,materialov. ale hlavne-strasne ochotna,komunikativna pani na telefone,ktora poradi a to sa vsade nevidi termin objednavky a dodania bol na sto percent dodrzany tento obchod vrele doporucujem kazdemu,kto zhana matrace ja som objednala a ihned mi pani volala,ze som nezvolila vypratelny potah a ci to chcem zmenit. samozrejme som objednavku zmenila po tejto telef.dohode cas dodania bol uplne dodrzany komunikaciu obchodu ocenujem najvyssou znamkou,ja som z nakupom maximalne spokojna ak niekedy matrace,tak jedine od Webstr DOPORUCUJEM kazdemu! uvozovky

20.03.2015, ivana 4_5hvezd


uvozovky přehlednost dobré ceny rychlost vyřízení objednávky jednoduše doporučuji uvozovky

19.03.2015, Ověřený zákazník 4_5hvezd


uvozovky přehlednost na PC stránkách, dostupnost, slevy to co ve výhodách uvozovky

19.03.2015, DB 5hvezd


uvozovky kvalitní zboží dobrá volba uvozovky

18.03.2015, Ing.Jan Štěpka 5hvezd


uvozovky Dobré ceny, rychlé dodání, perfektní komunikace a ochota ze strany obchodu. Obchod doporučuji. uvozovky

17.03.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky dobrá cena. Dobrá cena,kvalita zboží,rychlost dodání. uvozovky

16.03.2015, JAN ŠKAMPA 4_5hvezd


uvozovky Rychlost a spolehlivost Doporučuji vyzkoušet uvozovky

16.03.2015, Jarda z PV 5hvezd


uvozovky Rychlé vyřízení objednávky. Zajímavá sleva a doprava zdarma. Jsem velmi spokojena s přístupem obchodu i s matrací. uvozovky

16.03.2015, Lída 5hvezd


uvozovky Super cana! Super matrace za super cenu! uvozovky

15.03.2015, Tereza 5hvezd


uvozovky Velmi dobrá komunikace, rychlost dodání Bez problémů, velmi doporučuji uvozovky

15.03.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


TOP

uvozovky Rychlé vyřízení objednávky Perfektní komunikace Velká spokojenost Doporučuji ostatním uvozovky

15.03.2015, Iva 5hvezd


uvozovky pohodlí - nákup z domu jsem spokojená s nabídkou i dodací lhůtou uvozovky

12.03.2015, Jitule 3_4hvezdy


uvozovky Rychlost, kvalita Super zboží, tvrdost perfektní, maximální spokojenost uvozovky

11.03.2015, Zdeněk 5hvezd


uvozovky Kvalitu za dostupnou cenu. Podle upoutávky na internetu. Tento obchod bych doporučil i ostatním. uvozovky

10.03.2015, Cupit 4_5hvezd


uvozovky Rychlé dodání Perfektní přístup k zákazníkovi Příznivé ceny kvalitního zboží S obchodem jsem naprosto spokojená a s takto vstřícným a rychlým jednáním jsem se už dlouho nesetkala. Zboží - matrace - odpovídá popisu, nemám vůbec žádné výhrady, pouze pozitiva =) uvozovky

09.03.2015, Nika 5hvezd


uvozovky doprava zdarma vstricnost, rychlost, kvalitni matrace uvozovky

07.03.2015, Skrblik 5hvezd


uvozovky Přehlednost,ze sortimentu si vybere každý Spokojenost na 100% uvozovky

07.03.2015, Blacki67 5hvezd


uvozovky nákup v klidu domova výrazná sleva kvalita Doporučuji nákup v tomto obchodě, zboží je kvalitní, jsem naprosto spokojena. uvozovky

06.03.2015, Vera 5hvezd


uvozovky Rychlá dodávka zboží, dobrá cena, výborná komunikace S obchodem jsem byl velice spokojen po všech stránkách, určitě by jsem jej doporučil svým známým. uvozovky

03.03.2015, juzep 5hvezd


uvozovky Nejlepší výběr matrací. Super doporučuji . uvozovky

03.03.2015, Janina 5hvezd


TOP

uvozovky víběr na internetu vinikající doporučuji uvozovky

02.03.2015, kempfova 5hvezd


uvozovky Komunikace vstřícná uvozovky

02.03.2015, Tomáš 5hvezd


uvozovky Jsem spokojená s výběrem a rychlím dodáním. Byla jsem spokojena a obchod doporučuji. uvozovky

02.03.2015, marketa 4_5hvezd


uvozovky rychlost velmi dobrý uvozovky

01.03.2015, Miloš 4_5hvezd


uvozovky Dobrá cena a kvalita. Dobrá komunikace a rychlé dodání zboží. uvozovky

01.03.2015, Dita 5hvezd


uvozovky Upozornění,že jsou přítomní na telefonu.Ověřila jsem si velikost matrace,mohla jsem si dohodnout i jiné než nabízené rozměry. Dobrá cena.Dobrá komunikace.Doporučuji. uvozovky

28.02.2015, Anička 5hvezd


uvozovky Ochota a rychlost uvozovky

28.02.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky Kvalita a nízké ceny.Rychle dodání zboží. Kvalitní zboží za nízkou cenu a rychlé dodání do dvou dnů. uvozovky

26.02.2015, Ověřený zákazník 4hvezdy


uvozovky matrace různých rozměrů perfektní komunikace, ochota, rychlost a hlavně přesnost, matraci jsem potřebovala atyp, a po domluvě a doporučení sedí výborně. uvozovky

26.02.2015, martina 5hvezd


uvozovky pohodlí nákupu velký výběr sortimentu rozumná cena Velmmi dobrá komunikace a ochota ze strany prodávajího personálu Dávám za jedna . J.Zahradník uvozovky

25.02.2015, J.Zahradník 5hvezd


TOP

uvozovky přehledná nabídka, shrnuty výhody jednotlivých matrací uvozovky

25.02.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky Nákup z domova Pohodlné rychlé nevýhoda je nákup toho co vidíme jenom na obrázku a dle popisu ale vím že to jinak nelze uvozovky

24.02.2015, Hani 5hvezd


uvozovky Nízké ceny,rychlost dodaní a velký výběr. Kvalita,ochota a spolehlivost. uvozovky

24.02.2015, petr 5hvezd


uvozovky rychlost doporučuji uvozovky

24.02.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky přehlednost v nabídce zboží, které jsme sháněli za dobrou cenu dobrá komunikace obchodu naše první zkušenost a byla dobrá, takže bychom nákup doporučili - dokonce nám zboží dorazilo dříve, než bylo uvedeno na stránkách, obchodník nám ale hned volal, že zboží dorazí dříve uvozovky

23.02.2015, Ověřený zákazník 4_5hvezd


uvozovky doprava zdarma příjemná telefonická komunikace V tomto obchodě jsem nakupovala poprvé, náhodně jsem otevřela tyto stránky. Jsem s tímto obchodem velmi spokojená - dodací lhůty mi vyhovovaly, zboží dodáno bez závad. uvozovky

23.02.2015, Vlabaj 4_5hvezd


uvozovky Přehledné stránky obchodu. Široká a výhodná nabídka. Pohodlný výběr z domova. Včasné dodání bez závad. Pro výše uvedené důvody mohu jen doporučit. uvozovky

22.02.2015, Mat. 5hvezd


uvozovky kvalita,cena rychlost,vynikající komunikace doporučuji,maximální ochota a zájem o zákazníka uvozovky

21.02.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky Super cena Akce 1 + 1 ZDARMA Rychlé doručení, profesionální komunikace a ověření objednávky. Rozhodně doporučuji. uvozovky

20.02.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky pohodlnost spokojenost a spolehlivost objednaného zboží uvozovky

19.02.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


TOP

uvozovky kvalitu a rychlost dobrá ceny,rychlé jednání uvozovky

19.02.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky Rychlé dodání zboží. Slevové akce. Velký výběr. Byla jsem spokojená. Obchod bych doporučila svým známým. uvozovky

19.02.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky nákup a výběr v pohodlí domava nemá to chybu uvozovky

18.02.2015, jája 5hvezd


uvozovky snadný výběr z pohodlí domova, příjemní zaměstnanci, dobré jednání spolehlivý internetový obchod, dobrý přístup k zákazníkům, perfektní domluva, slušné ceny uvozovky

18.02.2015, baudysova 4_5hvezd


uvozovky Velmi slušné jednání při výběru zboží, rada a velká snaha zákazníku vyhovět včetně ceny Perfektní, nejlepší internetový obchod se kterým jsem jednal.Tak by měl vypadat přístup k zákazníkům. uvozovky

18.02.2015, pepíno 5hvezd


uvozovky rychlost dodani a komunikaci se zakaznikem budete překvapeni rychlosti dodani zboží jo a co se tyče přepravce musim chvalit zavolal přijel v terminu a matrace čisty obal nepoškozeno prostě supr uvozovky

18.02.2015, vetev 5hvezd


uvozovky Dovoz zboží po objednávce byl do dvou dnů, dodávka zboží byla nad očekávání rychle doručena a matrace v kvalitě, která byla nabízena. I když mám pouze jednu zkušenost s tímto obchodem, tak bych z této mé zkušenosti doporučovala i ostatním, při výběru nákupu matrací internetovou službou "obchod matrace-webstr". Je to služba spolehlivá a zboží odpovídá nabízené kvalitě. uvozovky

15.02.2015, Žídková 5hvezd


uvozovky veliká ochota a kvalitní zboží veliká ochota a kvalitní zboží uvozovky

14.02.2015, benda 5hvezd


uvozovky široký výběr a mnoho referencí k jednotlivým výrobkům zajímavá akce 1+1, doporučení dle referencí uvozovky

14.02.2015, standa 4_5hvezd


uvozovky Dobré ceny. Výborná komunikace. Výborná domluva na termín dodání zboží Doboručuji uvozovky

13.02.2015, Kes 5hvezd


TOP

uvozovky rychlost dodani, dobre ceny spokojenost s cenou i vyrobkem uvozovky

13.02.2015, Ověřený zákazník 5hvezd


uvozovky rychlost osobní telefonát k ověření objednávky s případnou radou rychlá reakce na mailový dotaz bez výhrad¨ doporučuji uvozovky

11.02.2015, vera 5hvezd


uvozovky Dostupná vzdálenost, dobrá komunikativnost, příjemný personál ochota prodávajícího,příjemné nakupování,příjemné ceny, doporučuji uvozovky

10.02.2015, Emil Tokár 5hvezd


uvozovky Matraci máme zatím krátce.I tak jsme s manželkou spokojeni. Maximální spokojenost. uvozovky

08.02.2015, Pavel Stráník 5hvezd


uvozovky To, co málo druhé obchody nabízí Perfektní komunikace se zákazníkem. uvozovky

08.02.2015, kubrt111 5hvezd


uvozovky Doprava 100% spokojenosti doporucuji ostatnim uvozovky

07.02.2015, staly zakaznik 4_5hvezd


uvozovky Největší výhodou je, že nabízí matrace a ročty a opravdu je taky dodývá. ! uvozovky

06.02.2015, petrjoa 4_5hvezd


Recenze - produkty


PIANOMAT 10 mm laminovaný vlizelínem

uvozovky Snadná manipulace při pokládce S produktem jsem spokojen uvozovky

28.11.2016, Lada 5hvezd


Zdravotní matrace Adriana Coolflex

uvozovky Moc příjemná oboustranná matrace. Vhodná pro ty, kterým vyhovují tvrdší povrchy. Čip a flex uvozovky

26.11.2016, Ověřený zákazník 5hvezd


Orion boční píst. výklopný lamelový rošt

uvozovky super super uvozovky

03.11.2016, Ověřený zákazník 5hvezd


TOP

Matrace Medline Trio 16

uvozovky super matrace uvozovky

01.11.2016, Ověřený zákazník 5hvezd


Zdravotní matrace Adriana Viscofoam

uvozovky je super je super uvozovky

01.11.2016, Ověřený zákazník 5hvezd


Matrace Medline Mono

uvozovky spokojenost spokojenost uvozovky

31.10.2016, Drbal František 5hvezd


Matrace Medline Trio 16

uvozovky tvrdá a měkčí strana rychlá reakce obchodu dobrá cena super uvozovky

24.10.2016, Ověřený zákazník 5hvezd


Zdravotní matrace Adriana Viscofoam

uvozovky Velmi pohodlná, dobrá volba.. uvozovky

20.10.2016, Soňa 4_5hvezd


Matrace Medline Duo

uvozovky tvrdy, pohodlny mohl bych doporucit uvozovky

14.10.2016, Ověřený zákazník 5hvezd


Matrace Medline Lux

uvozovky pohodlný výrobek uvozovky

10.10.2016, Ověřený zákazník 3_4hvezdy


Matrace Medline Trio 16

uvozovky Byl jsem velice spokojen. Doporučuji všem. uvozovky

07.10.2016, Brázda Josef 5hvezd


Matrace Medline Duo

uvozovky nízká cena matraci používám měsíc a zatím jsem spokojena uvozovky

30.09.2016, monika 5hvezd


Orthostar visco

uvozovky Ráno vstanu odpočinutější jak na jiných polštářích! Je to prostě super polštář! Zdál se mi dost zajímavý! Náplň se mi líbila! Již jsem koupila několik polštářů a se žádným jsem nebyla doposud tak spokojena jako s tímto.Je prostě super a i moje bolavá páteř to ocenila! Díky! uvozovky

29.09.2016, Dobromila 5hvezd


TOP

Masiv rolo

uvozovky masiv nosnost shnáněl jsem rošt do starší postele za rozumnou cenu a tento plně vyhovuje. uvozovky

25.09.2016, Radek Brázdil 5hvezd


Matrace Medline Duo

uvozovky Dobře se na ní spí, je pohodlná. . Určitě bych doporučila. Matrace je skvělá. uvozovky

23.09.2016, Julie Švarcová 5hvezd


Matrace Medline Duo

uvozovky Dobrá cena, výborná kvalita matrace, rychlost dodání, super komunikace při objednávce. uvozovky

21.09.2016, Ověřený zákazník 5hvezd


Matrace Flexmedia

uvozovky Cena ochota prijemne vystupovani S matraci jsem velmi spokojena cena je prijemna dodani rychle mohu vsem jen doporucit .Jsem velmi spokojena. uvozovky

17.09.2016, JANA Klognerova 5hvezd


Matrace Medline Cool

uvozovky Dvě strany - to je dobré Dobrá koupě. uvozovky

15.09.2016, Ověřený zákazník 4_5hvezd


Matrace Medline Visco

uvozovky Je pohodlná- příjemné spaní spokojenost uvozovky

05.09.2016, Ověřený zákazník 5hvezd


Matrace Medline Trio 16

uvozovky Kvalitní tvrdá matrace. Dcera (14 let) je s ní maximálně spokojená. Určitě matraci doporučuji a chválím obchod za rychlost dodání. uvozovky

01.09.2016, Tvarogová 5hvezd


Matrace Medline Trio 16

uvozovky Dobrá matrace. Odpovídá popisu i již uvedeným komentářům. Matrace 200x200 je zřejmě upravená matrace 180x200, ke které jsou připojené dv pruhy pěnovky, což ovšem nikterak nesnižuje funkčnost matrace. O něco horší manipulace díky velikosti, což je vyváženo tím, že není předěl mezi dvami matracemi, což fajn. Spí se na ní dobře. Chtěl jsem matraci 200x200, tužší, což tato matrace naprosto splnila. Nechtěl jsem žádnou paměťovou pěnu atp., což již mám za sebou a zkušenosti nejsou úplně pozitivní. Toto je spíše návrat ke klasice a naprostá spokojenost. Mohu vřele doporučit. uvozovky

23.08.2016, Ověřený zákazník 5hvezd


Matrace Medline Duo

uvozovky velice dobře se na nich spí, nebolí záda Matrace máme zatím krátce, ale velice dobře se na nich spí a hlavně nebolí nás záda, což je velice důležité Doporučuji ostatním zájemcům uvozovky

08.08.2016, Milena Koudelková 5hvezd


Matrace Medline Trio 16

uvozovky rychlost,zabalení,nabídka s servis Produkt vysoké kvality a příjemné ceny.Produkt splnil očekávané nároky.Zabalení výrobku bylo super.Centrum mne kontaktovalo s novinkou a tu jsem ihned využila.Děkuji všem. uvozovky

08.08.2016, Magdaléna Nováčková 5hvezd


TOP

Matrace Medline Duo

uvozovky ok ok uvozovky

05.08.2016, Ověřený zákazník 4hvezdy


Matrace Medline Trio 16

uvozovky dobrá cena kvalitní pro dospělé i děti lehká jsem spokojená doporučuji spí na ní vnučka a je spokojená uvozovky

01.08.2016, Zdena 4_5hvezd


Axa Viscofoam

uvozovky Super Splniloa očekávání uvozovky

01.08.2016, Ověřený zákazník 4_5hvezd


Matrace Medline Duo

uvozovky Vše je OK ani vstávat se mi nechce Nemá to chybu jen a jen doporučuji. uvozovky

28.07.2016, Milan Kavka 5hvezd


Orthostar visco

uvozovky Hezky se na něm spinká Jsem spokojen už bych neměnil uvozovky

28.07.2016, Milan Kavka 5hvezd


Lepidlo CONATO CAR contact spray

uvozovky Za rozumnou cenu a myslím dobrá kvalita použil jsem na lepení stropu do auta, zatím drží (ale je to pouze 2 týdny, není vyzkoušeno, ale věřím, že vydrží) uvozovky

22.07.2016, Ověřený zákazník 5hvezd


Matrace Bronco Coolflex

uvozovky Nádherně měkká matrace vhodná zvláště pro ženy, které spí na boku, dobře se zaboří boky. uvozovky

20.07.2016, Ověřený zákazník 5hvezd


Matrace Medline Duo

uvozovky zatím testujem,krátká doba na hodnocení uvozovky

03.07.2016, Ověřený zákazník 4_5hvezd


Matrace Medline Trio 16

uvozovky otpovidala mi kvalita dobře se naní spi doporučilbych produkt ostatním uvozovky

27.06.2016, Josef 5hvezd


Matrace Medline Mono

uvozovky Za málo peněz atd.. uvozovky

21.06.2016, Zdeněk 4_5hvezd


TOP

Matrace Medline Duo

uvozovky Pohodlná, dobře se na matraci leží. Cena Bez zápachu Dobrý produkt za výhodnou cenu. uvozovky

19.06.2016, Petula 5hvezd


Pridat.eu
Kontaktní údaje
Ivo Petrásek
Pod Všemi svatými 19
301 00 Plzeň

Tel.: +420 377 321 017
Mobil: +420 727 855 494

E-mail: info@matrace-webstr.cz
Zanechte nám zde své tel. číslo a my se vám ozveme.


Spolehlivá firma 2015

TOP 10
nejprodávanější matrace

1 Medline Trio 16
Od 2.440 Kč
----------
2 Medline Medline Rembrandt
Od 2.555 Kč
----------
3 Medline Visco 16
Od 2.970 Kč
----------
4 Elsa
Od 4.811 Kč
----------
5 Olivia Viscofoam
Od 2.942 Kč
----------
6 Adriana Coolflex
Od 3.469 Kč
----------
7 Matrace Iveta
Od 1.888 Kč
----------
8 Medline Duo
Od 1.999 Kč
----------
9 Melanie
Od 4.338 Kč
----------
10 Nika Hard
Od 4.884 Kč
2007 © Matrace-webstr.cz | Všechna práva vyhrazena
Webdesign by Webstr
i-povleceni.cz | Povlečení Jan | SEO webu sledují SEO nástroje.cz | Matrace na wikipedii | TOPlist
zavřít okno
Tento eshop využívá soubory cookie (k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti). Používáním tohoto eshopu s tím souhlasíte.