NYNÍ AKCE - matrace Vám dopravíme až domů zdarma! Košík | Přihlášení | Registrace
Platba kartou Visa, Mastercard

Rychlé vyhledávání
 


Již jste navštívili
  • .


Rychlé vyhledávání
 


Již jste navštívili
  • .

Webstr » Články o zdravém spánku » Pružinové matrace pro pohodlný spánek
  AKCE - doprava matrací zdarma!  

 

Pružinové matrace pro pohodlný spánek

 

Na klasické pružinové matrace, na kterých se vám v dětství velmi špatně usínalo, již zapomeňte. Moderní pružinové matrace nemají s vašimi retro matracemi zhola nic společného, ba naopak. Tyto matrace jsou velmi pohodlné a především vzdušné. Mají také výborné ortopedické vlastnosti, což ocení zejména starší lidé. Naše pružinové matrace se hodí jak na pevnou desku, tak i do míst, kde je například potřeba znatelně vyšší vzdušnosti a větratelnosti matrace.

 

Pružinové matrace zažívají boom!

Naše pružinové matrace mají vynikající roznášecí vrstvu, která je uložena přímo na pružinové kostře matrace. Tato roznášecí vrstva musí být dostatečně pevná a také vysoká. Musí totiž zabránit protlačení pružin. V naší nabídce naleznete nespočet pružinových matrací, které budou dělat radost vám i vašim blízkým. Oblíbené jsou zejména zdravotní pružinové matrace, které jsou výrazně pružné i vzdušné a jsou složeny z takzvané kokosovláknité desky a lehčeného polyurethanu. Protlačení pružin zabrání dostatečně odolná ochranná vrstva. Pružiny u těchto matrací jsou rozmístěny po celé ploše matrace, jejich prodyšnost vám umožní tyto matrace umisťovat například na vlhčí a studenější místa v bytě. Tyto matrace se hodí jak na spaní do chaty, tak pro nečekané hosty, kteří zavítají k vám domů.

 

Proč klást důraz na kvalitu matrace?

Mnoho lidí do značné míry podceňuje kvalitu jednotlivých matrací. Levná matrace vám kromě ušetřených několika stovek korun nepřinese nijak zvlášť výrazné výhody, spíše naopak. Jelikož v posteli strávíme více jak polovinu svého života, je důležité brát ohled na kvalitu matrace, na kterou každý večer uleháme. Nekvalitní matrace vám může do značné míry zkomplikovat život například různými zdravotními problémy, které jsou ve většině případů spojené s úmornou bolestí zad a páteře. Pokud si koupíte kvalitní matraci, vaše zdraví vám poděkuje.

Kontaktní údaje
Matrace Webstr
Pod Všemi svatými 19
301 00 Plzeň

Mobil: +420 777 445 677

E-mail: info@matrace-webstr.cz
Zanechte nám zde své tel. číslo a my se vám ozveme.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Spolehlivá firma 2021

TOP 12
nejprodávanější matrace

1 Medline Trio 16
Od 2.992 Kč
-------
2 Nika Hard
Od 4.706 Kč
-------
3 Matrace Medline Duo
Od 2.782 Kč
-------
4 Alexis Medium
Od 5.245 Kč
-------
5 Medline Lux
Od 3.493 Kč
-------
6 Adriana Coolflex
Od 4.587 Kč
-------
7 Medline Visco 16
Od 4.199 Kč
-------
8 Monna Perfo
Od 7.421 Kč
-------
9 Medline Relaxy
Od 3.390 Kč
-------
10 Trimedia Plus
Od 2.471 Kč
-------
11 Medline Quatro
Od 5.941 Kč
-------
12 Medline Lazy
Od 5.283 Kč
 
2007-2021 © https://www.matrace-webstr.cz | Všechna práva vyhrazena
2007-2021 ©
Webdesign by Webstr
Povlečení Jan | Matrace na wikipedii | toplist TOPlist
Tento eshop využívá soubory cookie (k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti). Používáním tohoto eshopu s tím souhlasíte.