NYNÍ AKCE - matrace Vám dopravíme až domů zdarma! Košík | Přihlášení | Registrace
Platba kartou Visa, Mastercard

Rychlé vyhledávání
 


Již jste navštívili
  • .


Rychlé vyhledávání
 


Již jste navštívili
  • .

Webstr » Články o zdravém spánku » Taštičkové matrace pro zdravý spánek
  AKCE - doprava matrací zdarma!  

 

Taštičkové matrace pro zdravý spánek

Víte, v čem se skrývá tajemství taštičkové matrace? Tajemství taštičkových matrací je v tom, že pružiny této matrace jsou uloženy v samostatných obalech, které se nazývají taštičkami, tudíž se tyto matrace velmi dobře přizpůsobí tvarům a křivkám vašeho těla. Hustota jednotlivých pružin je až 270/m². Vašemu pohodlnému spánku tak nebude zdaleka nic bránit.

Taštičkové matrace pro zdravý a dlouhý spánek

Nespornou výhodou taštičkové matrace je bezesporu její pohodlnost a přizpůsobení se tvaru vašeho těla. Jelikož je každá pružina matrace zašita odděleně, získáte tak maximální pohodlí. Vysoká prodyšnost těchto matrací je neocenitelnou funkcí. Matrace totiž můžete umisťovat i na více vlhká a studená místa ve vašem domě. Tyto matrace se hodí například na chalupy a chaty, kde je více vlhko. Oceníte je ale i doma, když vás nečekaně zastihne návštěva, která u vás bude nocovat. Matraci jednoduše položíte i na pevnou desku. Vzdušnost, pohodlnost a velmi dobré ortopedické vlastnosti, přesně tyto výhody vám nabídnou taštičkové matrace. Dalším plusem u těchto matrací je to, že pružinové a taštičkové matrace zakoupíte za velmi přijatelné ceny. Kvalita je ovšem srovnatelná s dražšími matracemi. Poděkuje vám tak nejenom vaše zdraví, ale i vaše peněženka.

Vyberte si tu správnou matraci pro vás!

Naše kvalitní taštičkové matrace fungují tak, že jádro matrace tvoří oddělené taštičky, působící nezávisle na sobě. To znamená, že se po celou dobu spánku matrace přizpůsobuje vašemu tělu. Vrchní ergolatexová vrstva některých matrací vám tak zajistí mimořádně prvotřídní komfort během spánku. Taštičkové matrace se také vyznačují vysokou životnosti a odolností. Tyto matrace předchází různým zdravotním problémům se zády a páteří.

Kontaktní údaje
Matrace Webstr
Pod Všemi svatými 19
301 00 Plzeň

Mobil: +420 777 445 677

E-mail: info@matrace-webstr.cz
Zanechte nám zde své tel. číslo a my se vám ozveme.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Spolehlivá firma 2021

TOP 12
nejprodávanější matrace

1 Medline Trio 16
Od 2.992 Kč
-------
2 Nika Hard
Od 4.706 Kč
-------
3 Matrace Medline Duo
Od 2.782 Kč
-------
4 Alexis Medium
Od 5.245 Kč
-------
5 Medline Lux
Od 3.493 Kč
-------
6 Adriana Coolflex
Od 4.587 Kč
-------
7 Medline Visco 16
Od 4.199 Kč
-------
8 Monna Perfo
Od 7.421 Kč
-------
9 Medline Relaxy
Od 3.390 Kč
-------
10 Trimedia Plus
Od 2.471 Kč
-------
11 Medline Quatro
Od 5.941 Kč
-------
12 Medline Lazy
Od 5.283 Kč
 
2007-2021 © https://www.matrace-webstr.cz | Všechna práva vyhrazena
2007-2021 ©
Webdesign by Webstr
Povlečení Jan | Matrace na wikipedii | toplist TOPlist
Tento eshop využívá soubory cookie (k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti). Používáním tohoto eshopu s tím souhlasíte.